"i proszę Cię, nie wymiguj się od odpowiedzi, bo nie sztuką jest pojawiać się i tylko kąsać... wykreuj coś, choćby miałaby to być na razie tylko prognoza zachowania kursu Polnej jutro; przecież to takie łatwe... "
Przeszkadzałam Wam Panowie Członkowie Kółka Wzajemnej Adoracji więc sie nie odzywałam. Nie zawsze mam też czas być tak aktywna na forum jak niektórzy, którzy potrafią prowadzić polemikę sami ze sobą.
Co do zgadywania kursu jutro to oczywiście nie wiem co będzie mogę tylko przypuszczać , że po tak brzydkiej świeczce jak dzisiejsza to powinniśmy być w dół.
Co do mojego DT na Polnej to sama się sobie dziwię ale póki co wychodzi mi to znakomicie (a przecież nie zawsze tak to wychodzi, jestem tylko omylnym człowiekiem).
Nie będę też więcej komentować co po jakich cenach robię bo stwierdziłam że takie gadanie nie jest w moim interesie. Zresztą może i lepiej jak czasem się lekko uśmiechnę czytając że tu albo tam to na pewno był ukryty słup ZJ.
Kończąc, co do kreowania czegokolwiek to prześledziłam sobie posty z ostatnich kilku miesięcy i muszę przyznać że spółka ma na tyle "rzeczowych pomysłodawców i twórców niesamowitych historii" ze ja kreować już chyba nic nie powinnam. Sam prawdopodobnie przejrzysz się w lustrze i stwierdzisz, że przecież nie ma wielu którzy mogliby w kreacji być równie dobrzy.
Pozdrawiam i życzę jednak wzrostów jutro.