dlatego popełniłem błąd palancie, że miałem kiedyś fałszywie dobre zdanie o Jakubasie; no cóż, wielu osobom zamydlił oczy... w takiej sytuacji, jak okazało się, że raz, że jest sk...em, bo trzymał za mordę kurs przed wezwaniem, w trakcie i po i odstraszył wszystkich, którzy mogliby wywindować ładnie kurs w hossie 2009, tak potem, jak to on, nie potrafił upilnować swoich aktywów, pozwalając wpakować spółkę w opcje, które przeżarły parę baniek, potem nieudacznicy nie potrafili sfinalizować żadnej akwizycji, choć mieli określone możliwości, a potem przeprowadzić lepiej spółki przez kryzys; jak teraz z tych jego pięknych zapowiedzi znów wyjdzie g...no, to nie pozostanie mi nic innego, jak poczekać na czas, kiedy spółka urośnie niezależnie od tego, czy będzie podawała jakieś newsy, czy zabłyśnie ekstra wynikiem, czy innymi cudami na kiju, taki okres następuje na giełdzie prędzej, czy później, a charakteryzuje go powszechna euforia, przyznasz, że w tej ostatecznej sytuacji, gdy zawiodą po drodze wszelkie próby ożywienia Polnej, spółka ta ma niezły potencjał wzrostu; a powiedz mi w końcu raz, co Cię tak bardzo interesuje to, jakie mam akcje, ile czasu? dlaczego od kilkunastu miesięcy póbujesz mnie i wszystkich innych do nich zniechęcić, a nigdy jeszcze nie wypowiedziałeś się źle na temat głównego winowajcy tego bajzlu, czyli największego akcjonariusza Polnej? nie chodzi o teorię spiskową, tylko logiczną odpowiedź na Twoją rolę na tym forum, bo przecież nie interesuje Cię inwestowanie w Polną, a to forum jest dla takich osób