moja droga, niestety nie sprzedałem Polnej, piszesz absolutne bzdury, a naganiać na Reinhold nie muszę, bo Twoje grosiczki nie pomogą wywindować kursu, jak grubszy nie puści; możesz mi wierzyć lub nie, ale robię to z czystej życzliwości - śledzę temat Reinhold od wielu miesięcy, przykisiłem tam, teraz pojawiła się okazja do fajnego zarobku i dzielę się z tym z innymi; chciałbym, żeby mnie też tak informowano o tego typu okazjach, bo sam nie jestem w stanie śledzić wszystkich spółek; ale ja osobiście ufam wybiórczo, zależy kto to pisze;
zresztą, czy piszę bzdury o możliwym wzroście akcji Reinhold, czy też nie, to się przekonamy; Ciebie oczywiście nie zachęcam do tej inwestycji i nawet nie życzyłbym sobie, żebyś korzystała z wielu miesięcy moich obserwacji zarabiając choć 1 zł an tej spółce w tej sytuacji;
poza tym, gdybym chciał naganiać, to zrobiłbym minimum kilkadzisiesiąt wpisów na najbardziej ruchliwych spółkach, a nie wpisywał się na forum prawie umarłej Polnej; jednak wiem, że forum Polnej czyta parę osób, z którymi jestem zżyty:) i to dla nich informacja;