Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  29,56 zł , zmiana od tamtej pory: 193,81%

Re: PODSUMOWANIE

Dziś zrobiłem duże zakupy - zamknięcie sesji na wysokim poziomie z czego się bardzo cieszę :) bo jutro kurs może ładnie podskoczyć i sprzedam całe moje dzisiejsze zakupy na ładnym plusiku.
nasdaq ma jakieś 670 punktów do ATH - nie mam zupełnie pojęcia czy zbliży się do szczytów czy je przebije ?
MOŻE to tylko podpucha i wywalanie S w rynek a może chęć bicia nowych rekordów ?
BTC 333000 i zniwelowanie z nawiązką wczorajszego spadku acz to jeszcze za mało żeby automaty na wykresach zobaczyły możliwosć większych wzrostów - obstawiam że wybicia będą pokusą do grania na spadki - i bitek dostanie solidnie na bessie .......
Ja dalej obstawiam że będą spadki acz na dwoje B wróżyła.
Dowolny konkretny triger może ruszyć solidnie kursami.
dlaczego gpw spadło ?
dane z pkb były na + 0,1 %
możliwe że zachód wychodzi na początku z naszej giełdy bo tu ma zdecydowanie mniej ulokowanej gotówki
warto dobrze obserwować kontrakty na w20 bo mogą być pierwszym znacznikiem bessy i odwracania pozycji.

Licze na spadki ale do końca nie mam przekonania że już w nich jesteśmy ( mowa o szerokim rynku gpw )

obstawiam ze grudzień nie da zarobić na szerokich rynkach i indeksy nie przebiją notowań z 1 grudnia.
druga połowa grudnia i styczeń moim zdaniem będzie spadkowy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASBIS 1,94% 86,85 2026-06-12 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.