jak patrzymy na wykres to kurs idzie do góry a potem ma 5 tygodni boczniaka z niewielkimi korektami , a jak popatrzysz historycznie za ostatnie 4 lata to sama zobaczysz , że teraz była załamka , obecnie boczniak , no może powolny wzrost i spadki w tym samym przedziale , może jeszcze z tydzień może dwa sie podusi i dopiero może zaatakowac ostatni szczyt , wiadomo że nic nie rośnie bez przerwy , ci co kupili dawno i maja duży zarobek realizuja zysk , dla mnie to jest koń pociągowy , odebrałem 2 dywidendy więc mam potrójny zysk , kupiłem ze średnią 11,7 więc zysk na wzroście kursu , 2 dywidendy czyli prawie 4 zł odebrane za akcję , spokój na duszy bo wiem w co zainwestowałem , i liczę na kolejne wzrosty kursu i wiekszą dywidendę w następnym roku , a poza tym trzeba sie liczyc z tym że kapitał zakładowy zwiększył się w ostatnim roku o 40 milionów , wiec jest też szansa że któregos pięknego dnia bedziemy mieli wypłaconą dywidendę większą niż zysk za ostatni rok , dokupiłem ostatnio 1300 szt , mam obecnie tyle że z dywidendy mam roczną niezłą pensję co miesiąc , a jak w przyszłości dywidenda bedzie wyższa to i pensja bedzie rosła