Dnia 2023-05-23 o godz. 10:26 ~Ff napisał(a):
> Nie podniecaj się, kurs wróci na 12zł
Nie ma szans na to. Z bardzo prostego powodu byl opor dzieciaku na 13.50...a tak to jest w analizie technicznej ze opory staja sie wsparciami...wiec 12 moim zdaniem to wy juz nie zobaczycie hahahaha a pisalem wam jakos z 2 tygodnie temu ze was do kupowania teraz tu jest z dwudziestu i zebyscie sie nie zdziwili ze nie tylko po 12...nie kupicie ale i po 13-14 mozecie nie kupic....kto mnie posluchal kupil po 13-14 i pewnie nie narzeka....reszta marzy o 12 ktorych nigdy juz nie bedzie...zrozumcie to ze bylo 12 tam tydzien czy 2 tygodnie temu to nieznaczy ze jeszcze bedzie ...zapytam Cie tak masz wykres cen na Podmocie cene minimalna miales 10.90 PLN....teraz masz 17 PLN....cene maksymalna ATH miales 58PLN no to jest Tanio czy drogo ?! hahahaha Jasnie wielmozny Pan chcialby kupic po 12 xD czyli kilka procent wyzej od ceny minimalnej ...po tyle stary to ja kupowalem tylko ze to bylo kupowanie na najgorszych infach a i tak ciezko bylo zebrac sensowny pakiet. Smiesza mnie tacy kolesie jak Ty...na koniec kupisz po 35PLN bo 17 Ci drogo xD....Teraz gramy pod duze materialy o Alaskan Truck Simulator na koniec tygodnia....potem za miesiac dwa czy trzy moze bedziemy grac pod kolejne DEMO (bo poprzednie wywolalo bardzo ladne przyrosty do grupy na steam 2k followersow w miesiac) a potem pod wlasciwy marketing i wreszcie premiere....a Ty liczysz na 12 teraz xD Teraz to juz wajcha poszla w druga strone...oczywiscie beda korekty ale moim zdaniem 12 PLN to juz tu nigdy nie bedzie xD