Dnia 2023-05-26 o godz. 20:51 ~prosto napisał(a):
> Dnia 2023-05-26 o godz. 15:21 ~Tango napisał(a):
> > Kupiłem po 12. Sprzedałem po 18,05..
> > Ci co kupili moje akcje (zreazlizowałem zyski) (kupiłem plotki sprzedałem fakty) są zadowoleni że kupili akcje (fakty).
> > Tu będzie bardzo dobra gra niebawem.
> > To są fakty.
> >
> > Jestem szczęsliwy że nikt nie czuje się ubrany.
> > Wilk syty i owca cała.
>
> Pisząc to masz nadzieję że wystraszysz ludzi i kurs wróci na 12 zł bo myslisz że zrobisz kolejne kółeczko?
wlasnie na to liczy po to pisze takie glupoty...pisze ze sprzedal fakty po 18 PLN kupione za 12 (PS tez mam kupione po 12,xx) tylko nie widzi jednej rzeczy ze kurs byl na 58 i zjechal na 10,95 ze wzgledu na cala mase baletow jakie tu byly tu bylo bite kilkanascie miesiecy wyleszczania ludzi z akcji i po co...po co bylo pol roku kiszenia sie po 11-12....on mysli ze po to zeby wybic na 18 ...i jeszcze zarzuca mi brak znajomosci dzialania gieldy...ja uwazam ze tam byla 6 miesieczna akumulacja papieru i Ci ktorzy to zbierali maja tego troszeczke wiecej niz Twoje zalosne 1500 akcji dzieciaku xD dlatego ze Ty juz jestes gotowy bo opedzlowales swoj zalosny pakiet nie znaczy ze gotowy jest ten kto to zbieral 6 miesiecy....bo po 1 primo ma tego troche wiecej od Ciebie i potrzebuje to wywiezc w kosmos zeby to wszystko opedzlowac ;) po 2 primo jest lepiej poinformowany od Ciebie ;) po 3 primo tu bedzie 60 PLN moim zdaniem dlatego ze moze być bo już tyle było...pod ta samo gre i pod te same marzenia...dokladnie ten sam case tylko bez nowego wydawcy kosztowal 58 PLN akcja powiedz mi dlaczego drugi raz ma tyle nie kosztowac ? Sorry ale na spekulacji to Ty sie nie znasz....Tu bedzie Typowy Rollercoster... Euforia ..... Panika...Euforia ....gdzie finalnie na leszczy wyjda Ci ktorzy to oddali ponizej 30 PLN...Bo to moim zdaniem wroci do okolic notowan z IPO czy 58 PLN nie wiem czy to wybije ale test ATH moim zdaniem bedzie...