Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  17,80 zł , zmiana od tamtej pory: -62,81%

Re: Myślę

Dnia 2023-05-26 o godz. 22:18 ~Tango napisał(a):
> Dnia 2023-05-26 o godz. 20:51 ~prosto napisał(a):
> > Dnia 2023-05-26 o godz. 15:21 ~Tango napisał(a):
> > > Kupiłem po 12. Sprzedałem po 18,05..
> > > Ci co kupili moje akcje (zreazlizowałem zyski) (kupiłem plotki sprzedałem fakty) są zadowoleni że kupili akcje (fakty).
> > > Tu będzie bardzo dobra gra niebawem.
> > > To są fakty.
> > >
> > > Jestem szczęsliwy że nikt nie czuje się ubrany.
> > > Wilk syty i owca cała.
> >
> > Pisząc to masz nadzieję że wystraszysz ludzi i kurs wróci na 12 zł bo myslisz że zrobisz kolejne kółeczko?
>
> że gdyby programisci z ROAD i ich rodziny kupowali akcje to byłyoby 30. Oni nie kupują. Zgadnij dlaczego?
>

banialuki piszesz i to kompletne....W przyszlym tygodniu znowu pompka bedzie...ten tydzien klasyka tematu trzy dni mocnej pompki potem lekki spadek teraz lekki wzrost ...czwartek i piatek typowe schlodzenie papieru i wskaznikow...idealne wrecz perfekcyjne zachowanie po wzroscie o 50% prawie sie papier nie skorekcil zaliczyl minimalna korekte i jest trzymany wysoko...wiesz czemu...BO TO NIE KONIEC hahaha widzialem tego typu zagrania dziesiatki setki razy i dziesiatki i setki razy klocilem sie w poczatkowej fazie wzrostu pierwsze 50-60% z takimi kolarzami jak Ty ....wiesz czemu z takimi jak Ty jest zawsze klotnia w pierwszej fazie wzrostu ? Bo wy gracie zawsze tak samo...na kolko...bo iles razy tam byl ruch od 12-15 od 12-18 to teraz tez tak bedzie ...i to jest wasze zalozenie ...problem w tym ze wy gracie na powtarzalnosci z bessy i na ruchach ktore byly w fazie akumulacji....i to nie zadziala w wejsciu w faze wybicia....i jest klotnia bo wy widzicie ze cos dzialalo 2-3-4 razy to czemu teraz by mialo nie zadzialac...gracie na powtarzalnosc...a ja tak nie gram ja szukam papierow gdzie widze dluga akumulacje z potencjalem na wybicie jeszcze dobrze jakby wczesniej sentyment byl negatywny...tu wszystko sie zgadza....i tu bedzie wybicie ;) zobaczymy ktore podejscie zwyciezy....Na powtarzalnosc czy na wybicie...inne taktyki grania mamy ja wole zarobic raz a porzadnie 150-400%....wole taka forme bogacenia sie...na kolka tez czasem gram ale generalnie najwieksza skutecznosc mam na taktykach na wybicie i jeszcze wlasnie przy takiej jak tu formacji spodka...to zazwyczaj sa najlepsze papiery do grania...takie na 150-400%....tu uwazam ze moze nawet 500% bedzie....a te wszystkie problemy te balety ktore tu byly stworzyly ta okazje ale jeszcze malo kto sobie z tego zdaje sprawe...jak na CRJ przy 400 pisalem ze mi wychodzi ze 1500 powinno byc to tez sie ze mnie smiali...finalnie papier doszedl chyba do 1390 PLN a ja opedzlowalem po ok. 1200 PLN....Generalnie kólka też mi czasem wychodza ale to nie jest papier do kolowania tu jest za malo zlecen w arkuszu...w kazdej chwili moze byc odcinka od papieru na kilka PLN. Swoja droga ciekaw jestem kto zarobil wiecej przez swoja inwestorska kariere ja czy Ci wszyscy kolarze starajacy sie lapac 20 30 40 50% obstawiam jednak ze ja....bo 20% czy 30 sie dosc latwo rozchodzi potem w lapach na innych inwestycjach...a jak przylozysz 200% na jednym podmiocie to juz nie jest tak latwo to przechulac i masz margines na bledy ;) Takze tak graja najwieksi dzieciaku ;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROAD 7,12% 6,62 2026-04-17 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.