Niech wtrącę swe "trzy grosze"...
Jak zwykle "kat" raczy nas swoimi wywodami....mile się je czyta, nie powiem..
Niestety, co do ostatniego zachowania kursu graala na giełdzie myślę że powinniście być bardzo zadowoleni. Kiedy rano otworzyłem gazety, w czwartek, i przeczytałem zapowiedź artykułu - "problemy przepływów operacyjnych w graalu" to myślałem że przy tej panice zobaczymy poziomy bliskie 12 zł.. i może nawet dolne widły.
Nie czytałem niestety artykułu bo nie mam abonamentu, (jeśli ktoś by był tak miły i udostępnił) byłbym wdzięczny.:)
Tak czy siak, graal musi wybić odpowiednie poziomy, powyżej 14,60 aby było warto w ogóle na tym papierze grać na długo..
Wtedy pojawi się kapitał, który z graala wyparował. teraz niestety graal to strata czasu , nerwów i pieniędzy.
Są spółki które rosną i na których jest kapitał i te trzeba grać, a graal to na razie "melodia przyszłości"...Jeżeli ktoś chce czekać...okey, może będzie warto, tylko te przepływy...jeśli ktoś by mógł rozwiać wątpliwości i wkleić artykuł, z góry dziękuję.
Ps. w notowaniach mam cały czas graala, i proponuję grę na krótko zakup 12,-12,6sprzedaż okolice 14. Lub jeśli ktoś poczeka i zaryzykuje to wybicie powyżej 14,6 daje sygnał kupna.
ale na razie radzę być ostrożny i nie tylko dotyczy to graala..
Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy graala.