Fanpli, Dobre masz wpisy . Nie przejmuj się złośliwcami. Myślę podobnie jak Ty. Byłem tu na PLI tak około rok temu przy 33 zł i sprzedałem na spadku po 31zł. Trochę odpuściłem sobie spółkę ale teraz odkupiłem bądź co bądź parę złotych taniej.
Generalnie przez ten rok sporo się tu zmieniło. Prezes chyba nowy i pewne porządki zaczął robić. Raport już drugi z kolei na plusie , doświadczenie całego zespołu i nowe kontrakty dobrze zdywersyfikowane mogą dać paliwo w przyszłości. Tutaj dwa trzy dobre kontrakty mogą spółkę postawić na zupełnie innych poziomach. Ten wzrost na 80 zł był właściwie pod jedno wydarzenie , które się rozmyło do tego trochę bezkrólewia , słabe raporty i kurs zjechał. Dwie rzeczy mnie przekonały w ostatnich wywiadach: graficy na których chuchają i dmuchają bo bez nich ani rusz i prawo zmienione od listopada , które stanowi że 30 procent kosztów poniesionych przez firmę z zewnątrz , która w Polsce zleci produkcje będzie zwrócone. No i oczywiście rozpoznawalność na świcie przez porządne produkcje w przeszłości. To chyba wystarczy na razie aby dać im szansę na wyższe poziomy.