Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,05 zł , zmiana od tamtej pory: -10,34%

Re: Plan premier 2023/24

Też kiedyś byłem takim zagorzałym zwolennikiem ulg jak Ty. Pierwsze akcje kupowałem w 2017 roku i trzymałem kilka lat. Czas, który jestem poza spółką pozwala mi patrzeć na nią trzeźwo. Jeśli ma się tu coś zmienić, na zasadzie szarpnięcia, to myślę, że potrzeba kilku lat. Swoją drogą uważam coraz częściej, że Hunting jest poza ich zasięgiem. Z drugiej strony doświadczenie na tej spółce pozwoliło mi wyzbyć się złudzeń ślepej wiary i upieraniu się na siłę przy swoim wyobrażeniu o jakiejkolwiek spółce. Mam do niej sentyment na zasadzie mojej historii z nią, ale nie mam sentymentu do żadnej spółki na zasadzie związku emocjonalnego. Czego i Tobie życzę bo jesteś z nią mocno związany. To podstawowy błąd przy inwestowaniu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ULTGAMES 0,34% 14,95 2026-01-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.