Nalezy przestrzec wszystkich przed bankiem PKO SA, ktory postepuje w sposób comajmniej nieuczciwy,wrecz złodziejski. Moze nasza batalia przyniesie jakis pozytywny skutek, jesli bank zacznie tracic klientow.Konkrety:
-potwierdzenia przelewow wykonywanych przez internet nie maja charakteru urzedowego
-bank podniosł dwukrotnie oprocentowanie kredytów o około 2 pkt. procentowe a lokat o
niecały 1 punkt.
-nie mozna spłacic samemu zadłuzeia z karty kredytowej (opcja automatycznej spłaty całosci zadłuzenia ), ja tak zrobiłem a bank i tak sam pobrał drugi raz ta sama kwote,pomimo interwencji w oddziale banku nie oddal pieniedzy, pani poradziła mi ze musze dokonac transakcji karta zeby je odzyskac.
-jesli nie wykonujesz transakcji kartą, to bank nie wykona operacji- automatyczna spłata całosci zadluzenia,tylko pozostawi zadłuzenie na koncie,zeby pozniej naliczyc odsetki. Jesli spłace sam zadłuzenie to bank tego nie uzna.
Zaznaczam ze do PKO SA zostałem przekazany z BPH po połaczeniu sie tych bankow, co było decyzja polityków zeby PKO Sa pozyskało nowych klientow i mogło ich nabijac w butelke, a Prezes Jan Krzysztof Bielecki mogł zarabiac rocznie po kilka milionów złotych, sami pracownicy banku PKO SA anonimowo mówia- ludzie ale Was to wrobili.......