Na stronie wizytówkowej Pilabu mamy
zawołanie:
"Spójrz inaczej - odkryj i wykorzystaj ukryte połączenia pomiędzy danymi" ,
"Konsolidacja i analiza danych",
uśmiecha się Aleksandra - Support Agent i zaprasza
- Dzień dobry, w czym mogę pomóc? / Hello, how may I help you?
===================
Zatem, aby głos PILA, czyli mój, nie był zbyt dominujący (przepraszam za ewentualne zbyt silne wtracąnie sie w sprawy Pilabu S.A.), zapraszamy Pana Prezesa Pawła Wieczyńskiego, by w postaci rzeczowej - jak zwykle- wypowiedzi medialnej, ale z tekstem na stronie spółki, odkrył nieco te ukryte połączenia między różnorodnymi pracami technologicznymi w ramach wielu pracujacych działow i w poszczegóolnych sekcjach i aby Prezes podał głowne kierunki komercjalizacji przyszłościowej i realizowanej obecnie w kraju na testowe skale (np BZWBK itd), z zachowaniem odpowiednich poufności, w tym roku i na poczatku 2016 r, mające na celu dobitne wejście na rynek amerykański.
To moje słowo "dobitne wejście" , można opuścić, ale wiemy o co chodzi.
Chodzi o to, by tak dobrze zorganizowana spółka nie zmuszala inwestorów - planujących wejść do akcjonariatu, nawet na male udziały, do wyboru i zgadywania jakie dwa, trzy obszary bankowo finansowo gospodarcze są złotymi kamieniami milowymi roku 2016 i 2017, otwierajacymi rynek amerykanski. Takie ujawnienie, nawet slowne, ale padające bezpośrednie z Zarzadu, ma ogromny sens popacia moich wysiłkow odczytania tego ruchu BI, jaki rewolucjonizuje obecnie Pilab z wizjonerwm Krystianem Piecko i ok 10. najlepszymi menagerami, na razie silnie na polskim rynku i wstepnie w Stanach, pod nastepczą skalowalność i powtorzenie akcji zdobycia przyczłkow w Dolinie Krzemowej i rozlanie się tej nowej przestrzeni analiz na caly amerykanski rejon.
z zachowaniem ekskluzywności rozwiązań PiLabu!
========
Proszę, liczę na reakcje i sądzę że nie tylko ja wiem iż taki list/wywiad grudnia 2016 do czytających jest potrzebny dla niezwalniania tempa odzyskiwania przypadkowo utraconej pozycji na NC. Obroty teraz są nareszcie zauważalne i to kolejna zasługa doceniania firmy w wielu stron.
Nie chcemy naśladować Palantira, czy innej grupy. Pilab tworzy i realizuje gotowce na wielu płaszczyznach, ale prosty czasami przekaz jest kluczem do wielu sukcesów nawet typu wyprawy Kolumba czy zdobywców Madagaskaru.
Niech Prezes ma okazję popatrzyć nam w oczy poprzez wywiad słowny,
bo nie musi dzięki sobie
i firmie
i otoczeniu Pilabu,
walczyć od paru tygodni, przez najbliższe dwa lata, o nowe emisje akcji i toczyc kolejne tygodniowe spotkania.
Zapraszamy - zapraszamy, prosimy, dobrze?
Gdy zaczynam widzieć nasze mocarstwowe działania ( w dziedzinie BI.....) to pora się zatrzymać :-) A Madagaskar to zieleń i kolorowe papugi i skłębiona buchająca duszna zieleń, do prześwietlenia tylko systemami pilabowymi ;-)
PILA