Jarasz się +15% zysku ? I tracisz tu czas tyle lat dla 15% ? hahaha te 15% mozna zorobić w 1 czy 2 sesje na dziesiatkach innych spólek wystarczy mieć kesz na rachunku i podglad pod espi...dziś w 15 minut zrobilem 10%. Chcesz dyskutować jeszcze i mnie irytowac swoja pisanina ?
Od pazdziernika (fajny miesiac dla mnie 2021 piekny zysk wykeszowany z INM, 2020 to samo jak zrobili z 1,10 podbitke po WZA INM i tez po 1,5 akcje sprzedawalem haha) na takim Orlenie kupowanym po 0,53 zrobilem 25% i zainkasowałem w tamtym roku xxx xxx zł...nie napusze ci ile bo pisalem o tym na Inventionie i troll Ta caly tyfzień kwiczal i do dzis dochodzi do siebie wiec ci to oszczedzs...teraz ORLEN odkupiony i czekam na wyniki i k fo o dywidendzie. W miedzy czasie na samym Orlenie zrobilem kilka mniejszych koleczek po kilka zl zysku na akcji.
Powiem ci tylko tyle, ze za sam łączny zysk z Orlenu mogę zebrać wszystko co stoi na INM do 1 pln hahaha a stoi tego ok 2,3 mln szt.
Ale oczywiscie wiecej nie popelnie juz bledu by wpakowac w taka spolke tyle ile mialem kiedys a mialem tam liczac na dzis ponad 6 mln smiecia hehe
W tak malo plynne spolki max wrzucam teraz 200-250 k i ani zeta wiecej...