Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,31 zł , zmiana od tamtej pory: -74,89%

Re: PIĘKNIE Aliakcza

London nie pisz głupot wyszedłeś po 25 gr z jaką stratą ??? ja kupiłem w okolicach 1 zł trochę uśredniałem i też był ból jak widziałem takie ceny ale teraz jestem około 300 procent na plusie ty piszesz tu o tej spółce to co ty tu robisz koro nie umiesz grać na giełdzie interpretować wskaźniki które sugerują zakup lub sprzedaż danych akcji a ty piszesz że sprzedałeś po 25 gr co tym ty sugerujesz że ktoś ci oda teraz akcje wskaznik MFI wyższy od poprzedniej sesji więc nie wydaje mi się że ktoś się wyłamie i sprzeda ci akcje po niższym kursie jak 2 zł więc miałcz kocie miałcz

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.