dla szybkich i wściekłych polecam interwał godzinowy :) wskaźniki na mocne sprzedaj...Na dziennym wskaźniki wychłodzone. Tygodniowe ok.
Nie ma innego wyjście, jeżeli chce spółka utrzymać pozytywne, wzrostowe nastawienie, by było jutro up. Kurs jest na wysokości 2/3 trójkąta....Akceptuje jeszcze zejście na SMA15 na dziennym 1,84 zł, w porywach do 1,78 zł.
Jeżeli nie, to spadek 1,5 i najwyżej boczniak. SMA 45 to jedynie 1 zł :)
W ogóle kurs przypomina mi końcówkę rajdu na biomedzie, praktycznie wszyscy wierzyli w wyjście górą z trójkąta i.... kurs zanurkował na poziomy jednocyfrowe. O biomedzie pisałem też pół roku temu, aby bajki o 100 zł wsadzić w... A wielu teraz piszę, że RED to troll. Życie. Niektórym uratowałem 70% kapitału :)
Kiedyś pisałem, że brak info po przemieleniu milionów akcji mnie BARDZO zasmuci - i tak jest.... To tak dziś może lekko pesymistycznie zachętą do ODBICIA :)
Jeżeli spółka nie chce kompromitacji, musi być jakieś mega info.
I jeszcze do artykułu z parkietu: na brasterze było już takie dołowanie kursu przez fundusz. Obejmowali akcje z dyskontem i ładowali z rynek. Warto TROCHĘ POCZYTAĆ O FIRMIE, w którą się inwestuje. Zdecydowana większość, w tym ObserwatoR nie mają większego pojęcie o spółce, nawet o jej najświeższej historii.
MIŁEGO!