Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: perspektywa thepryciarza.....

HE HE HE HE ......
Kolego nie dość że jesteś udupiony na plastku na amen , nie dość że nie potrafisz nic innego jak obrażać ludzi to w dodatku jesteś , przepraszam za wyrażenie tępy ....... nie po to informowałem po ile i za ile kupiłem i sprzedałem żeby nikt takiego pokroju jak ty nie pisał bzdur .......

Re: perspektywa
Autor: ~były leszcz [89.66.148.*], 2014-05-13 15:45
Żle na miedziaku nie było opchnięte po 117,50 dzisiaj rano i przemieliłem na PZU po 425.40
jutro raport , mieli trochę akwizycji po drodze no i D w planie muszę ten cholernie stracony czas odrobić .....
Specjalnie podaje wartości , byś wiedział czy w dupsko ja czy ktoś inny dostaje .....
Nie mam żalu , kierujemy się nie wpisem na bankierze lecz swoim rozumem ......
Najlepiej dla Plastka to zamknąć kwartał na 0 , lecz nie sądze że tak różowo będzie ........

Zobacz datę kolego .......

Widzisz nie potrafisz ocenić , skrócić lub zamknąć pozycji .........
he he he ........

Powiem lepiej zobacz jak jutro zachowywać się będzie kurs plastka , miedziaka i pzu ......
miedziak - 2 % to będzie najmniejsza kara , pzu 1 do 1,5 % w górę a plastek opadnie delikatnie w dół .......

Za tępaka sorki , nie obrażaj nie będziesz obrażany , pamiętaj ......

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 11:08:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.