Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  47,00 zł , zmiana od tamtej pory: -96,72%

Re: PD Transmisja na zywo!

1.No to wejdz w ten LINK i zobacz gdzie jest HARD WEST---napewno nie na 9 miesjcu

2 NIe wiem w jakim celu jest obnizka HW ale kasy z tego duzo nie przytula a Już napewno nie na tle kapitalziacji spółki. Co do ceny ty mówisz że jest ona USPRAWIEDLIWIONA---bo to pordukt premium. Gra w niszowym gantunku od Małego dewelopera INDIE ktory raczej jest na świecie NONAME , w cenie PREMIUM ? --dla mnie to jest niepzremyślana decyzja która zaszkodzi grze.---skoczy sie podobnie jak z najnowszą grą od DESTRUCTVE CREATIONS ---czyli ANCESTORS LEGANCY tyle ze PD jest w jeszce bardziej niszowym GAtunku. a to TWOJE "poza tym 40$ to i tak niżej niz gry AAA" ---juz rozwaliło mnie na maxa BBBUUUHAHAHAH --no jasne ze tak mogli zprecież pzrtwalić 100 $ a kto im zebroni. :))

a) Jak wspomiałem nie jestem specem od markietingu ale jak każdy mogę oceniac GO i jego efekty. Teraz to spróbuje zrobić: Wydawca MIAŁ MOCNO Z KAMPATNIA RUSZYC po 1 SIEPNIA? gdzie jet ta mocna kampania? jest w sieci równie SUCHO jak przed 1 sierpnia.

NA siłe wysuzkujecie jakies nowe filmiki i CO Z TEGO? jaki maja zasięg 60 Odsłon 3 LIKESY i ZERO albo 1 KOMENTARZ? ---To jest ta MEGA KAMPANIA MARKEINGOWA pzredpremierowa?.

3. A moim daniem ten gameplay 80 MINUTOWY to pokazuje jak bardzo rózni się dynamika i FUNEM z gry pomiedzy Xcom i PD na niekorzyśc PD ---gdzie wszytko TRWA --TRWA --TWRA i po prostu POCHNIANIA DUZO CZASU na nudzeniu sie aż np SKONCŻA AKTYWOWAĆ SIE WROGOWIE( czyli swoje ruchy) itp itd. mamy ROk 2018 a nie lata dziewiećdziesiąte UBIEGŁEGO WIEKU i XCOM UFO enemy unknow albo X;COM terror from the deep itp gdzie i tak dynamika gry była o wiele lepsza moim zdaniem niz PD.

Reasumując: byc moze faktycznie mozecie takie wrazenie odniesc ale Giełda to nie wesele , na forum nie tzreba miec zaproszeń imiennych , a ja nie jestem od tego zeby rozweselać czy zasmucac innych tylko po prostu jak mam chcęc to wyrażam swoje opnie na tematy danych spółek .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CFG 0,98% 1,54 2026-06-15 14:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.