Dnia 2018-08-07 o godz. 09:49 acidspit napisał(a):
> Obecnie jest 9-ta pozycja Hard West na liście sprzedażowych bestsellerów - to jest bardzo dobry wynik jak na grę, która premierę miała 3 lata temu. Jasne, że z tego wielkich pieniędzy dla CFG nie będzie ale to oznacza, że duża grupa użytkowników Steam zauważyła tytuł, firmę a część z nich zapewne zareagowała na promocję z obniżką ceny PD jeśli posiadasz HW. To dobra wróżba dla sprzedaży PD a kurs akcji, wiadomo, trochę spadnie, trochę wzrośnie, tak już jest. Bardzo długo nam rosło CFG więc teraz może nieco opaść ale trzeba to przeczekać i znów będziemy ruszali na północ ;)
Miałem nie pisac ale napiszę bo widzę że tu sa mocne pzrekłamania.
1. gdzie ty widzisz HARD WEST na 9 pozycji ? ja widze na 2 stronie steama w bestach globalnych
2. Ta cała otoczka pzrez was budowana że hardwest jest brany bo można się załapac na pzrecenę PD jest smieszna ---On jest brany bo oferuja GO za parę PLNow. to jednk co innego wydac 2$ za grę jakąś grę a wydać 40 $ za inną. Moim zdaniem mocno pzresadzili z ta cena PD to bedzie mocno ogranicząło monetyzację gry.
3. Ten filmik najnowszy -2 refleksje- Jedna w bazie KOleś spedził 40 MINUT --2 Kolejna jedna plansza to kolejne kilkadzisiat minut grania( fakt ż koles nie miał pojecia jak grac i o co chodzi--ale takich może byc wielu i to tez moze nie być COOL) --nie dziwię sie ze tworcy chwala sie iz gra jest na 40 H grania W tej grze wszytko SPORO trwa nawet ŁADOWANIE i Aktywnosc wrogów -----druga 3 lieksey 50 odsłon i żadnego komentarza?
postaram się juz tu tak jak wspomniałem nie pisac ale jak NAGLE jest MASOWA PODNIETA kreowana pzrez WYPISYWANIE BZDUR to ciezko się do tego nie odniesc.