Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,52 zł , zmiana od tamtej pory: 5,38%

Re: PANOWIE I PANIE JUZ POZAMIATANE...55groszy to max

nie wydaje mnie się kolego

55gr to max-min

ccc to chinol, a gino da wejscie na rynek niemiecki, ktory juz ccc poamiatalo z podmiotem zaleznym, takze nie qiem jak by to moglo byc

fakt faktem dzisijsze 52groni mnie zdziwilo, stD ZOBILEM POZYCJE NA KUP, ALE MALO KASIORY, STAD ZEBRALEM AZ 1417 AKCJI HIEHUE

obys sie mylil, bo jak tego nie kupia to chyba skok zrobie

ps. caly czas liczylem na podniesienie wezwania na 77 groni; moje ziomki co siedza po 1,50 mysleli ze choc 1 zeta bedzie a tam 5,6% stoi :)

czas pokaze, bol brzucha nasila qr. ma..

wierze w Miłka, taki polski miły chłopak patriota

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GINOROSSI 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.