Johnny MałeckiKiller napisał:
----------------------------
Dnia 2024-08-23 o godz. 12:29 ~adalbert78 napisał(a):
> -Mam tak po ludzku nadzieję że się Pan myli co do działań obecnego Prezesa, wielu akcjonariuszy mu jednak zaufało i mam nadzieję że zrobili to nie tylko "za piękne oczy". I tak po ludzku mam nadzieje że chłop robi co może!
>
No ręce opadają, Adalbert, Ty jesteś strasznie naiwny. A "naiwny" to bardzo grzeczne określenie.
Masz nadzieję, że gawiedź (a Ty jesteś w Pam) była taka mądra (zaznaczam-wraz z Tobą), że wybrała tego gościa "nie na piękne oczy". A na co? Że taki wykształcony, z doświadczeniem na rynku? Że zrównoważony?
NIE !!
Wam jedno wystarczyło - liczyliście na jego niezrównoważoną wściekliznę, która Wam gwarantowała że tak przypalantuje Betrandowi, że ów padnie na kolana i da 160 zł/akcję oraz dodatkowe granty tylko dla Was (Pamu). Ba! Tak Wam się ta wścieklizna podobała, że sami wpadliście w oszołomstwo i wścieklizny dostaliście razem z nim. No dobrze, załóżmy nie było innego wyjścia jak tego gościa wybrać w kontrze do BLG. Ale teraz już inny czas. BRAK REZULTATÓW !
Więc nie stosuj tu w tej chwili luktrowanych słówek, że "tak po ludzku" zwracasz się do twgo gościa z prośbami. Trochę się otrząśnij i stosuj reakcję właściwą do akcji.