Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,06 zł , zmiana od tamtej pory: -16,67%

Re: Oto fragment "prawdy"

Jero ja patrząc nie subiektywnie bo mam sporo tego papierka. Uważam ze sam żadnych konkretów nie podajesz, wijesz się, uskakujesz, mówisz półzdaniami, nie dokończysz myśli tylko pozdrawiasz rozumnych czy jak to tam idzie.

Tutaj uważam, ze nie masz racji pisze jak wół w raporcie to co za cytowali nasi naganiacze na upadek spółki. Piszą (prezio) tam co chcą, z czego połowa najprawdopodobniej nigdy nie miała miejsca. Prezio bawi się w bajko pisarstwo, to widać, że opisuje plany tak jak by to mieli. A wypełnianie punktów planu idzie im jak krew z nosa. 

W styczniu byłem zapewniany że pod koniec miesiąca na ich oficjalnym sklepie będzie dostępny kem do rąk, to samo w lutym, mamy marzec i nawet nie chce mi się tam pisać, ręce opadają. Aż się gotuje jak o czymś Pani ze spólki mnie zapewnia a potem lipa nie ma tego i znów mowa o tym ze to nie z ich winy.

Tak więc jak masz coś sensownego do powiedzenia to czekam. Ale nie pisz mi, takich ogólników jak w całym tym wątku.

Ja wiem ze starają się aktywizować sprzedaż ale jak to im wychodzi nie wiem, bo skąd mam wiedzieć. Mam informacje z dwóch aptek i ten program z PGF nie jest lipą.

Ardi jesteś tu jeszcze? Czy olałes spółkę? ;)

Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.