pieniądze będą na 100%, trwają rozmowy z NCS, jesli sie nie dogadają to bedą składać pozwy do sądu.....ale myslę że się dogadają....pytanie tylko jaka kwota, i czy Wiśniewski po wypłacie bedzie ratował Hydrobudowę czy nie, jesli nie to aby to bya wysoka kwota, taka aby można było stwierdzić z dużą dozą prawdopodobieństwa że wpata jej we własciwym czasie uchroniła by spółkę od wniosku o upadłość, wtedy mamy szansę na pozew o szkodę majątkową, tak ja to widzę......., a tak na marginesie, przyglądam się kursowi PBG i dziwi mnie jedno , ktoś trzyma kurs i zbiera akcje, takie mam odczucie, a przecież opole,jaworzno jest juz w cenie, alstom ugoda też, duży dodruk, wiec kurs 2.50, to powinien byc jak grupa PBG pokarze roczny zysk powiedzmy np. 80 mln, a to melodia przyszłości .kilkanaście miesiecy teraz to niewiadoma, ale ktoś zbiera wszystko nie spada???a musi to oddać z zarobkiem kto to kupi wyżej, nawet jak podpisza układ nikt tego po wyższej cenie nie kupi, niemożliwe przy takim dodruku???? to musiałaby być news bomba....np...ugoda z NCS i wypłata 400 mln......,he he, pożyjemy zobaczymy czy trafiłem