Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  135,00 zł , zmiana od tamtej pory: -41,78%

Re: Ogromny potencjał do wzrostu kursu akcji

Generalnie tez uwazam ze marza bedzie lepsza. Bo nawet jak sprowadzili rotacje do minimum no to jednak nawet jak maja nie wiem rotacje 14 dni to co zamowili powiedzmy te 5-10 dni przed wojna zeszlo im na pniu w duzo wyzszej marzy niz normalnie i podbije im marze calosciowa. Fakt jest taki ze najbardziej oplacalne (w takich sytuacjach) by bylo jakby mieli rotacje jak na stalowkach 3-miesieczna np...to wtedy. By bardzo duzo zarobili w takiej sytuacji ale wtedy znowu byliby bardziej wystawieni na straty przy spadkach cen...z tego co kojarze tu rotacja jest coraz mniejsza aczkolwiek nie wiem ile ona wynosi moim zdaniem nawet jak jest bardzo krotka typu 14 dni czy 7 dni to i tak wykrecili na tych towarach marze duzo wyzsza niz normalnie bo generalnie to co pisze kolega odnosnie kursu dolara i zlota w dolarze to prawda tak naprawde zrobila sie w bardzo krotkim czasie przebita ok. 2000 zlotych na uncji w zasadzie w kilka dni...i conajmniej dziwne by bylo jakby na tym nie zarobili. Aczkolwiek moim zdaniem i tak wiekszy zarobek poszedl z samego wolumenu ktory moim zdaniem bedzie rekordowy. Obstawiam ze caly marzec byla bardzo dobra sprzedaz na podwyzszonym wolumenie. 15 milionow wydaje sie byc sensowna predykcja ;) Osobiscie tez tak czuje ze sie zakrecimy od 10-20 baniek zlotych mam duzy rozstrzal bo sam nie wiem jak ten nagly peak cenowy w PLN-ie mogl wplynac na poprawe marzy a tym samym zysku netto. Nos mi mowi ze w sposob znaczny aczkolwiek lepiej sie przyjemnie zaskoczyc dlatego takie duze widelki ;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MENNICASK 3,69% 78,60 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.