Dla mnie najwazniejsze Car jest to, ze moje domysły okazały się słuszne i ze to Ty sprzedawałeś. Bo wiem, ze nie ma żadnej dodatkowej podaży. Myślałem, ze może ktoś z tych, którzy brali powyżej 6zl postanowił zamknąć pozycje, skoro zarzekałes się, ze więcej nie sprzedasz. Dlatego cieszę się, ze to Ty.
Każdy dobrze wiedział, ze jeśli pojawi się nowy inwestor w spółce, to będzie nowa emisja. Dlatego nie rozumiem oburzenia, ze „spółka będzie drukować akcje”. Rozumiem, ze wierzysz w Orco i masz nadzieje na powtórkę z PMPG na tamtych akcjach. Nie ma sensu szukać takiego wytłumaczenia dla chęci sprzedaży tych akcji. Jestesmy na giełdzie oc lat i wiemy, ze takie deklaracje jak „będę już teraz trzymał wszystko co mi zostało” sa ważne pare dni a potem i tak każdy z nas robi co chce.
Te 1.500 po 4,80 tez pewnie od Ciebie. Cóż, spółka już kupiła dziś, wiec zostały Ci trzy dni, żeby może to od Ciebie odkupiła, bo skupuje po 500szt. Mam nadzieje, ze w piątek sprzedasz resztę, bo będzie dużo wyżej niż teraz i zakończysz długa, ciężka i zakończona sukcesem historie z nasza spółka. :)
Ja poczekam do powrotu skupu za miesiąc i będę mógł juz spokojnie zrealizować swój plan sprzedaży części swoich akcji samej spółce. No chyba, ze po walnym będzie takie ssanie, ze wezmą ode mnie to, co zaplanowałem sprzedać teraz. Tym akcjom potrzeba trochę płynności, żeby pójść na te mityczne 10zl.