Kolego pamiętam Petrolinvest też miałem swego czasu akcję tej spółki . Ale tu jest co innego spółka nie jest w upadłości bo zbankrutowała tylko straciła płynność finansową ze względu na to iż nie otrzymała na czas należności finansowych za swoją pracę .Tak można każdego udupić jak masz kredyty i stracisz płynność wierzyciele Cię dopadną jak nie spłacasz zobowiązań tak jak podwykonawcy . I tu jest cały szkopuł . Czy celowe działanie myślę ,że tak .Spółka robi pewne produkty jako jedyna w Polsce . Wybrano odpowiedni moment wykorzystując zamieszanie . Czy spółka przestanie istnieć nie sądzę ,najwyżej zmieni właściciela. .Czy jest dużo więcej warta niż to pokazują myślę ,że tak . Liczyć każdy umie . Po tak śmiesznej cenie zakup akcji jak dla mnie spoko mogę się pokisić do zakończenia dzierżawy przez Zarmen. No chyba ,że się okaże ,że spółka odzyskała już płynność , arbitraż z Orlenem zostanie zakończony , wierzyciele zostaną zaspokojeni ,powstanie zarząd z prawdziwego zdarzenia i wrócimy szybko na giełdę ,czego każdemu akcjonariuszowi tej spółki życzę .Pozdrawiam i Wesołych Świąt.