wg moim obserwacji, to ustawa o FIZ jest podpisana przez A.Kwaśn., to tylko papierek, co do ganta, to podobno nakupował gruntów w dużych miastach na górce, plus jakieś głupie umowy sprzedaży, itd., plus jakieś pozyczki, plus siedziba na Cyprze a tam państwo przechwyciło kaskę ludzi, itd., to na co teraz liczy gant to ustawa o mieszknia czy budowach pod wynajem, w końcu jakiś mały procent takiego budownictwa w Polsce w porównaniu do innych krajów, a co do majątku, do dopóki te miasta nie zbankrutują to jest to warte tyle ile ktoś za to zapłaci, niemniej jednak Państwo, które reprezentują politycy, prezydenci, niezawisłe sądy dla mnie tyle warte co .........., może się mylę??? ktoś wie więcej, nigdy już nie oddam ważnego głosu na nikogo. ale głosować będę żeby nie było że ktoś za mnie to robi. pozdrawia p.Dudę który gówno zrobi w mojej sprawie, jako jednostka jestem niczym w tym kraju który powinien dbać o interesy takich osób jak ja, ale oni wolą takich co mnie okradają a im w łapokach przynoszą. Żal, jest w tym kraju gorzej niż to PIS maluje.