Troszkę sceptycyzmu też potrzeba. Wystarczy, że szanowny pan anavrin roztacza piękne wizje (fajnie jak się sprawdzą). A poza tym nie wynika on z troski o Spółkę ani o Wasze pieniądze. Jak dla mnie okręt może iść na dno a ja razem z nim. Nie oddam Wam mojej małej kupki akcji, tym bardziej nie temu Cyganowi ;D. Przy tych planowanych zyskach w dziesiątkach milinów trzeba pamiętać, że jest już jedna mordeczka, którą trzeba spłacić a tu jakiś kolejny może się czai więc CS naprawdę musi być mega dobry. GR2 miał być grą bardzo dobrą wg pismaków ale jak widać po sprzedaży to już wiadomo ile te recenzje i oceny są warte. Gracze zagłosowali portfelem, sprzedaż marna a możliwość kupna za 9 zł też o czymś świadczy. Chcieli dogodzić każdemu a wyszła gra dla amatorów kwaśnych jabłek. Wystarczy trochę poczytać opinie graczy a nawet samemu zagrać w to w co się inwestuje. Z CS muszą wrócić z poziomem do GR1 a nawet go grubo przebić dla tych wydumanych milionów. Z tą giełdą jak już pisałem, mam wrażenie, że wyjdzie jak z CIG, to nie będzie Londyn tylko Lądek Zdrój. Jakby byli ok w stosunku do Inwestorów to wrzucili by info, że złożyli prospekt albo chociaż sorry nie wyszło nie zdążyliśmy bo ostro pracujemy nad CS macie tu kolejny termin. A tak Trump z cłami z jednej, emisja z drugiej i smutek, że nie każdy załapie się na 95 gr.
PS Nie zaglądajcie w cudze portfele, zazdrość oraz przesadna ciekawość nie są zdrowe.