Wczorajsze info.
Ehh wczoraj byłem mocno zaabsorbowany handlem na CO Diagnostics i nie mialem zbyt czasu sie nad tym zastanowić, dopiero po sesji wykonałem analizę. Info co tu dużo kryć jest mocno negatywne, bardzo załuję, że wczoraj na małej podbitce nie skorzystałem by skrócic połowę ale dzis jak bedzie otwarcie sokojne to sprzedaję połowę by odkupić taniej. I tak Miras moim zdaniem zobaczymy 1 z przodu.
A teraz o komunikacie. RedOne znalazł mankament, produkcja komponentów urzadzenia w Chinach, nosz kurka to na wstępnym etapie nie bylo to poruszone? Jeżeli takie organizacje mają takie restrykcje no to chyba ludzie odpowiedzialni za robienie znaczacego biznesu powinni to wiedzieć....MUSZĄ TO WIEDZIEĆ! Te info przywołuje mi najgorsze koszmary z bytnosci w akcjonariacie infoscanu...niestety, jestem dzis mega rozczarowany bo cos co miało byc już całkiem blisko znacznie sie oddaliło.
Decyzja z mojej strony podjeta, sprzedaje dzis połowę MLSS i jak nastąpi korekta to odkupię a jak bedzie trzymac cenę to wrócę po jakimś pozytywnym komunikacie.