franki będą też bardzo dorre, ale najlepszy będzie dolar.według mnie zakończyliśmy korektę pierwszej fali hossy na parze dolar-złotówka.NASTĘPNA FALA-według mnie zaczęła się-POWINNA NAS WYNIEŚĆ ZDECYDOWANIE NAD 4,a może i dużo wyżej.ale na razie to nieistotne.koniec korekty nastąpił w punkcie.na tygodniowym wykresie liniowym zniosła korekta 0. 382.fala dotarła w punkcie do rosnącej średnie 45-na tygodniówce.do tego na wykresie dziennym i tygodniowym skrajne wychłodzenie na wskażnikach,np.stochastic.psychologicznie złe wiadomości na dolarze. NO I NAJWAŻNIEJSZE-PATRZCIE NA PARĘ EURO-DOLAR.PRZEBILI 1-3950,NASTĘPNE WSPARCIE OK.1.36.myślę,że skończyła się korekta pierwszej fali wzrostowej na dolarze-PŁASKA FALA3-3-5.ten ruch powinien przebić poziom 1.20 na dolarze.DOCELOWO NAWET-1.06-1.07-na parze dolar-euro.GŁÓWNY ARGUMENT-STOPY 0.25-OBNIŻAĆ JUŻ NIE BĘDĄ.POZOSTAJĄ TYLKO PODWYŻKI- A TO OZNACZA APRECJACJĘ DOLARA=DEFLACJA=RECESJA=LEPIEJ NIE PISAĆ I NIE MÓWIĆ.powiedział lis.pozdrawiam-TYLKO DOLAR-CHOĆ KOREKTY BĘDĄ.