Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,30 zł , zmiana od tamtej pory: 4,90%

Re: Nowy adres

A co tutaj oceniać? Dla mnie na plus, bo niższe koszty. Robią regularnie skupy i ładują w to cały zysk, więc nie narzekam.

Kurs jak w zegarku najpierw skacze pod skup a potem na cały rok spada i trzyma się w okolicach 14 zł w oczekiwaniu na kolejny skup.

LOL - ja mam raczej pytanie jak oceniasz raporty, bo przecież straszyłeś że nic już tutaj nie zostanie po tym jak zrobili licencje. Pamiętam te Twoje apokaliptyczne wpisy, że spółka się zawija, a wychodzi na to, że mają teraz stabilne 800 tys. zysku co kwartał, w przeciwieństwie do zeszłych lat gdzie zysk był bardzo niestabilny. Jak na spółkę z kapitalizacją 25 mln i robiącą rok do roku skup akcji, to świetny wynik.

Zresztą sam fakt, że od kilku lat tutaj nadajesz a niby to spółka według Ciebie nie ma przyszłości, pokazuje że dobrze zdajesz sobie sprawę z tego, że jest świetna do rozgrywania. Tylko trzeba na niej umieć grać:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GAMIVO 1,35% 15,00 2026-01-23 09:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.