Nie zarzucaj komuś nieprawdy bo sam łżesz.
Ad1. Zarząd sam się wyżywi? Jaja sobie robisz? gdyby tak było właściciele/akcjonariusze dalej byliby w zarządzie i by sam sie żywili. A tak to co piszesz to jakieś bzdury. Akcjonariuszom nie starczy? Czyli właściciele którzy powołują zarząd będę bezczynnie patrzyć jak ten zarząd sam się żywi nie rozwijając firmy? To jest dobre, powiem ci że teraz to pojechałeś grubo. Tak studio ma spore koszty ale jak widać po ostatnich wynikach jakoś sobie z tym radzi :)
Ad.2 Ja wierzę w to co słyszę od osób ze spółki. Co ty widzisz tego nie wiem.....
Ad.3 Słabe to! Czyli OML miało kłopoty z wydawcą i to jest ok, to nie ich wina, ale gdy PLI miało problemy ze wspólnikiem przy Fatimie, gdy Allegro zmieniło właściciela a nowy jakoś niechętnie patrzy na Legendy to wina PLI??? Jedynie ADoL to ich wtopa i to jeśli patrząc na finanse nie jak film został wyprodukowany i ile osiągnął. I żeby była jasność mnie jeszcze wtedy nie było na pokładzie, ale wiedziałem że sukcesu kasowe to z takiego tematu nie będzie.
Ad.4 No własnie takie uroki giełdy, że spółka od niechcianej i nielubianej za chwilę staje się modną, dobrą i pożądaną!!!
Ad.6 Już ci napisałem o wciskaniu nieprawdy na początku!!! Po to piszę co robię by potem mieć polewkę z takich inwestorów. No dawaj swoje typy co teraz kupujesz, a może coś sprzedajesz??? Mógłbym zmienić nick i IP i pisać pod innym albo przestać pisać, ale ciągle piszę z konta na bankierze jako zalogowany user.
Ad.7 Zakładasz że nic im się nie uda po to tu jesteś, ba tracisz swój cenny czas jak mniemam na forum spółki, którą zmiecie AI, na której nie ma z kim dyskutować i której nic się nie uda.