Nwa, Wordpress to darmowy CMS a nie domena i stoi na nim ok 70% stron na świecie (jest tak popularny) - niemniej zwróciło to moją uwagę bo strona nie ma update'ów, wszystkie wejścia na nią są z Wenezueli a serwery są Bóg wie gdzie. Ktoś to weryfikował i podobno to nie jest strona PCG (chyba celtic, znachor?). Ja papier trzymam ciągle, ale żałuję że nie wyrzuciłem na podbitce, bo 2 lata kiszenia to za dużo.
Niemniej jednak, spółka informowała w raportach że kredyt dostała - czeka tylko na dopełnienie formalności w związku z wypłatą, dlatego trzymam. To jest finał, więc albo kredyt albo pozew, gdybym nie chciał się denerwować to bym sprzedał ;)
A z Heniem nie masz co rozmawiać, to jest człowiek kompletnie nie godny wiary. Pojawił się tu z nienacka, obszczekuje wszystkich postując co minutę. Dorosły człowiek który ma obowiązki i pracę nie ma po prostu czasu na tworzenie takich ilości kocopołów. To jest jakiś wynajęty studenciak, widać że swoje musi zrobić, a to tylko pokazuje że może jest lepiej niż nam się wydaje :) Przed nim był typ którego wypunktowałem za ip z USA, i potem schował głowę w piasek :) Ja jednak czekam - pozdrawiam myślących.