Henio,
Bardzo mądrze piszesz.
Sam tego doświadczyłem. Wierzyłem we wszystko o czym spolka informowała bo chyba chciałem w to wierzyć. Niestety to zaślepia i nie pozwala racjonalnie myślec.
Po WZA tłumaczyłem sobie ze te ich 1000 strony biznes plan musiał być tak świetny ze moze faktycznie dostaną ten kredyt i do tego Kluba ktory mówił ze napewno go dostaną tylko nie wie czy do końca roku uda sie wszystko domknac. Kiedy było to WZA to każdy wie.
Zmieniło sie przez przypadek. Jeden z kolegów z forum zwrócił moja uwagę na stronę www PCG ze jest założona na wordpressie ( dla nie wiedzących jest to darmowa domena) w dodatku z serwerami w Wenezueli.
To sprawiło ze zadzwoniłem do AITI i porozmawialiśmy z panią Paczkowska która roześmiana sie mówiąc mi ze oni nie załatwiają kredytu firmie Depend i ze nie potrzebują biznes planu. Załatwiają tym, ktorzy maja doświadczenie w danym biznesie.
Wtedy marzenia o bogactwie prysły niczym bańka i sprzedałem akcje na pierwszej podbitce.
Naiwność ludzi powoduje ze firmy wykorzystują to w celach zarobkowych, dlatego lepiej samemu coś sprawdzić niż wierzyć w obiecanki kogoś kto sam sprzedaje wszystkie swoje akcje