Dnia 2020-02-16 o godz. 08:58 ~Atawizm napisał(a):
> Jesli ktokolwiek opiera swoje decyzje inwestycyjne na podstawie komentarzy na jakimkolwiek forum to juz przegral... bardziej mnie interesuje co Twoim zdaniem w tej firmie dzieje się nie tak że jest jakakolwiek przesłanka do zjeżdzania na 3 zl?
Jak czytam nagonkę rambo o tym jak jest super i startujemy w kosmos, to już jest tylko wisienka na torcie.
Jest zapakowany od ~3 więc ubiera innych, zrozumiałe. xD
Pomysł na biznes wygląda ciekawie, ale w dobie GDPR, CCPA, walki adblockerów z reklamodawcami i blokowania API (casus brand24), nadal jest mocno w mojej ocenie ryzykowny. Próbę dywersyfikacji doceniam, poczekam jednak do raportu. Jak "ma być 20-30" to kupno po 10 też da zarobić. A może dla odmiany wyleci coś z szafy? Po co kwiecień? Poza tym stanowczo nie podoba mi się wysoka pozycja głównego funda przy niskiej płynności. Można się domyślać jaki mają plan. Pytanie tylko przy jakich poziomach? ;)))
Reasumując: nie lubię iść po ścieżce, na której ktoś mi zostawia smakowite okruchy ciasteczek. Na końcu może być chatka czarownicy. Poczekam na 3. xD