Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,20 zł , zmiana od tamtej pory: 32,50%

Re: nie ruszać

Oleander, chyba nie jesteś na giełdzie od wczoraj? :-) Chcesz kupić akcje po 10 groszy? Czy jak? :-) A może kupiłeś po ponad 1PLN i trzymasz do tej pory albo wywaliłeś i jesteś sporo stratny?:-). Uprzedzając ja też mam akcje tej spółki, ze średnią ok 50 groni. Zastanawiam się czy jeszcze dokupić...ale poczekam na jakieś ruchy Kieruli, nie spieszy mi się. Poza tym to tylko część mojego profili, więc aż tak dużo kasy tu nie utopiłem.

Nieważne ile spółka z NC (szczególnie startup) jest warta. Ważne na ile kreatywni sa jej właściciele:-). Martwiłbym się gdyby np Free float był w okolicach 80-90 % (a takie numery też już były na NC) a jest 46%. Kierule nie pozwolą zbankrutować spółce, ktorej mają akcje. Jeśli już to najpierw wysypią się z akcji potem moga ogłaszać bankructwo. A w międzyczasie dadzą zarobić ale przy wejściu obecnie i trzymaniu ręki na pulsie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -1,12% 0,27 2026-04-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.