Witam ponownie .przypomniales mi te30lat milych i przykrych chwil .Dlatego poddalem ci temat tego WGwynalazku bo jakosc cos mi to nie zazebia sie .Ja tez tracilem .zyskalem ,podziwiam Cie ze masz papier 2-4lat .Raz jedyny zostalem z papierem a ze gram to mnie Malinowski ogral .Kupilem w BM ,przyjechalem do domu i z telegazety doczytalem ze bydlaka wycofali z obrotu.To byl Ocean pamietasz gralo sie na nim .To zlecenie mam na pamiatke dla wnukow.Osiatynski tez mi zabral w 94 moja WYGRANE I wyobraz sobie stalem w kolejce aby kupic byle co bo wiadomo jutro bedzie +10 przede mna klient dal zlecenie sprzedaz tobyl jaki skosnosnooki chinczyk pomyslalem wariat . dlatego nieraz warto przemyslec tak ja piszesz chochla czy lyzeczka.Na koniec prawie wszystkie papiery mialem ale krotko Na cesarzu gralem elka sprzedalem po10zl a poszedl na 20 polnorda kupilempo28 sprzedalem po80-90zl a byl ponad 300 a to wlasnie lyzeczka .Na koniec pozdrawiam zycze szczesliwego pozbycia sie szankla i duzo zdrowia .W....