Dnia 2021-10-29 o godz. 14:50 ~Viko24 napisał(a):
> Dnia 2021-10-29 o godz. 12:02 ~zahaczyćzaziobro napisał(a):
> > Jedyną szansą grubego jest wyrugowanie ze spółki BLG ,który WSZYSTKICH OSKÓBIE do zera,cały Total trzyma kciuki (wiem to prawie na pewno) i gdyby jako największy akcjonariusz poparł pomysł sprzedaży naszych gigantycznych pól naftowych(np.nominał plus 7% od sprzedaży) polskiej firmie,to ze ściganego stałby się narodowym bohaterem i jednocześnie najbog.atrzym człowiekiem w Polsce. BO RYŚKI TO FAJNE CHŁOPAKI.
>
> Pomimo ,że masz problemy z ortografią to nieźle dedukujesz...Też tak myślałem- LBG ,stał się ciężarem dla RK .
> Po 1.jest leniwy ,nie zabiera się gorliwie do pracy,dodatkowo się ukrywa spanikowany.
> 2. Jest znienawidzony przez większość elektoratu Oil.
> 3.Jest Francuzem,a tu trzeba prezesa bliżej europy wschodniej,dobrze ,żeby znał rosyjski.
> 4.Krok byłby idealnym wiceprezesem ale dziwnie się zachowuje,wszak najważniejsza w tym przypadku jest kasa...a nie animozje.
> 5 Prezesem Małecki bo jest lubiany przez większość akcjonariatu i ma ogromne zaufanie.
> Krok musi zrozumieć ,że przy swoim sprycie i ogromnej wiedzy musi być lojalny aby spółka wypłynęła.
//////////////// jestem w PAM i kibicuje w takim razie tylko jakoś nie chce mi się wierzyć, że Krauze go wystawi ( czy poświęci)