Dziękuję za zrozumienie. Nie było moją intencją zamykanie komukolwiek jadaczki. Zdaję sobie sprawę, że jestem tu jednym z najstarszych inwestorów i nie wszyscy, którzy są nimi obecnie mogą mieć tak szeroką wiedzę historyczną o spółce. Jeśli pojawiają się nieścisłości bądź błędne (w moim mniemaniu oczywiście) interpretacje poczynań zarządu i prezesów to staram się temat naświetlić i wyjaśnić. Może się to komuś przyda. Jeśli prześwietli ktoś moje wszystkie poprzednie wpisy to daleki jestem od obrażania ludzi. Raczej staram się merytorycznie dyskutować nawet z tymi którzy mają daleko odmienne zdanie ode mnie. Co do fundamentów spółki wydaje mi się, że wiem sporo Co do sytuacji technicznej kursu staram się ale wiem, że są lepsi ode mnie . Choćby ~zodiakalny_byk. Szacun za Twoje analizy. Co do spółki. Myślę że te kurczące się rezerwy finansowe były brane pod uwagę przez P. Artura. Myślę że to było zaplanowane. Zbliżamy się do przełomowego momentu o którym było pisane w raporcie a mianowicie do przełomu 2 i 3 kwartału kiedy to produkty mają wreszcie trafić na rynek. Myślę że wszystko co się dzieje w spółce jest doskonale zaprojektowane przez P. Artura. Pokuszę się nawet o stwierdzenie, że dzieje się to co do dnia. Mam wrażenie, że xaly pomysł na spółkę był rozpisany na długo przed podpisaniem umowy przejęcia AGP. Trafiło na nas z kilku względów. Jednym z nich był pewnie fakt że dało się nas kupić tanio ze wzgledu na sytuacje panujaca w AGP. Drugi to pewnie poduszka amortyzacyjna w postaci dyzej straty finansowej spółki. Oni poprostu szukali takiej spółki. Ale sam projekt leżał w teczce od dawna. Doskonale wiedzą co robią. Wiem co mówię. Wszystko idzie jak w zegarku. Co do dnia. Jeśli wejście w rynek jest tak samo doskonale zaprojektowane jak wszystko co do tej pory to ja już chłodzę szampana. Nawet na gwiazdkę nie będę czekał z taką ekscytacją jak na wyniki za 3 i 4 kwartał. Ale to ja. Wy róbcie co chcecie . Tylko błagam, nie bądźmy dla siebie wredni. Wiadomo, że niektórzy hejtują bo chcą tanio kupić. Takie ich prawo. Wystarczy już kłótni przed wyborami. Choć tu niech będzie trochę milej i bardziej merytorycznie.
Pozdro szczere dla wszystkich.