Nie wiem gdzie Ty tam widzisz poradę. Nie pomawiaj i nie manipuluj czyimś tekstem :)... "chłopie"... :) jezeli miałeś te akcje wcześniej/przed tym "historycznym" wzrostem/ i masz je nadal to albo kierowałeś się skąpstwem albo uznałeś że zarobisz więcej że względu na dalsze wzrosty poparte jakąś tam analizą spółki. Ale za swoje decyzje inwestycyjne miej pretensje do siebie, do spółki (jeżeli dostrzegasz jakiekolwiek nierozważne dzialania z ich strony) a nie nazywasz innych bar**anam**i bo napisali swoje przemyślenia niekoniecznie pozytywne i dla Ciebie wygodne. Bo czas pokazał że skoro nie poszło to wyżej to jednak jest coś do zarzucenia spółce czy Ci się to podoba czy nie. Stanowisko osób które weszły tutaj nawet od początku 2021r i nie miały tego szczęścia/środków/odwagi żeby się po drodze uśrednić lub podjąć decyzję o cięciu straty jest dla mnie jak najbardziej zrozumiałe. I chociaż sam jestem w innej sytuacji niż oni to też nie wszystko mi odpowiada i nie mam oporów żeby o tym napisać a ich obrażać nie mam zamiaru. Rozważania o trafianiu w szczyty i dołki to fantazjowanie z Twojej strony :) jak uda Ci się w życiu poznać choć jedna taka osobę która zawsze w nie trafia weź autograf i zrob sobie z nią zdjęcie.