Internetowa oszustko. W takim razie nie ma problemu. Leć starać się o naruszenie dóbr. Ja natomiast postarać się mogę o zgłoszenie do KNF oraz prokuratury umieszczania wpisów na forum publicznym spółki notowanej na GPW, które mają znamiona propagandowe i charakter wprowadzenia zamieszania wśród inwestorów. Podkreślam, BEZ WYRAŻNEGO ZAZNACZENIA IŻ WPISY NIE MAJĄ CHARAKTERU REKOMENDACJI.
Ja mogę nawet z Tobą się umówić i do sądu pojechać, cywliny sobie złożysz. Ja sobie wezmę Twoje dane wtedy do donosu bez chodzenia i szukania za pomocą służb. Honorowo. Chcesz? Z jakiego miasta jesteś?
Krótka piłka, na jakiej podstawie 21,40? Przecież na forum jest mnóstwo wpisów w których uważasz iż gospodarka, budżet, polityka i zarządzający spółką są w fatalnym stanie co w teorii oznacza, iż nie widzisz perspektyw dla rynku. To znaczy, że pijany jesteś czy wpisy mają charakter propagandowy (na forum spółki notowanej na GPW). Celowo robisz mętlik?
Screeny Twoich opowieści mogę zrobić, na forum też wszystko jest. Chcesz to możemy się pobawić w te klocki ze sobą.