Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,39 zł , zmiana od tamtej pory: -83,08%
Czyli co, chcecie powiedzieć, że to telewizja z nadania obecnej władzy? To by się w sumie jakoś zgadzało, bo astro kręci dla TVP familiadę, tak? Bez wyznawania obecnej ideologii politycznej pewnie dawno robiłby to ktoś inny... Chociaż patrząc po raportach finansowych to płacą za to grosiki w porównaniu z dzisiejszymi stawkami więc może prezes astro nie musi wychwalać Jarosława, tylko robi to za drobne więc trzymają go jak wioskowego głupka? Skompilowane to dla mnie wszystko, działam w innej branży ale im więcej czytam tym bardziej jestem załamany. Ta spółka to jakaś wydmuszka, same spekulacje bez odzwierciedlenia w raportach i wynikach finansowych. Ciągle jakaś strata, przesuwanie kapitału, emisja akcji bez dematerializacji itp. Dzwoniłem dzisiaj na infolinię KNF, podałem kilka przykładów takich spekulacji i Pani z którą rozmawiałem poleciła mi złożenie skargi z wyszczególnieniem takich sytuacji w których spółka podaje medialnie informacje o rzeczach które się nie dzieją i oni to sprawdzą według dat i ruchów na akcjach, bo podobnie nie jestem pierwszą osobą, która w tym roku zgłasza ten index. Czy myślicie, że jestem w stanie jakoś odzyskać pieniądze umoczone czy "tylko" mogę zrobić spółce kłopot, a sam nic z tego nie będę miał? Nie chce mi się wojować, żeby tym oszustom robić krzywdę ale chcę zadośćuczynienia za swoją głupotę...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASTRO 22,37% 0,09 2026-01-21 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.