Wątpię, żeby prezes tak, na pozór poważnej spółki, pisał na forum bankiera więc Ty osobo podszywająca się zrozum, że takie płatne artykuły wprowadzające akcjonariuszy w błąd to jest odpowiedzialność karna! Jestem zły, bo mając nikłe pojęcie o giełdzie, wykrzesałem zaskórniaki, żeby w dobie cholernego kryzysu zbudować kapitał dla mojej rodziny, a czuję się WYDYMANY! Co chwile artykuł z nowymi terminami, zero konkretów tylko mydło na które się nabrałem! Mogę mieć pretensje tylko do siebie ale to jest nieetyczne, nieprofesjonalne i zwyczajnie prostackie robić takie numery. Mam nadzieję, że prawdziwy prezes tej spółki ma dobry sztab prawników, bo ja tego na pewno tak nie zostawię i na pewno nie będę czekał 6 tygodni jak napisali w tym sponsorowanym artykule. Swoją drogą poczytałem trochę o telewizji i koncesjach i żeby być w canal plus trzeba mieć koncesję satelitarną, a firma takiej nie ma więc to kolejna bzdura. Jest tu jeszcze ktoś na tyle głupi co ja, że zainwestował swoje pieniądze w tą spółkę? Odezwijcie się proszę tutaj, może moglibyśmy się skontaktować w realu i przedyskutować sytuację?