Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,35 zł , zmiana od tamtej pory: -81,25%
Kiedyś niby Prezes to był Prezes, ale każdy może sobie ustawić taki nick. Ja mogę sobie wpisać RyszardK i też udawać Prezesa. Ale nie o tym. Problemem jest to, że spółka nie informuje o niczym, nie ma żadnych komunikatów do akcjonariuszy. Podają tylko w raportach kwartalnych, że pracują nad kanałem newsowym. Boje się, że tam jest tak źle, że nie piszą nic, tylko kupują płatne artykuły na WM, bo z tego zawsze się mogą wybronić, że to nie jest oficjalne info tylko dziennikarz przekręcił. Jakby podali informację poprzez giełdę, że start 1 września to potem musieliby to prostować, a to już by było wprowadzanie w błąd akcjonariuszy. A tak to moim zdaniem pic na wodę i tyle. Przecież tam powinien lecieć news za newsem, pozyskaliśmy takiego znanego dziennikarza, współpracujemy z takimi wydawcami etc. A tutaj cisza. I jeszcze, że Polsat 1 września ruszył z Wydarzenia 24 (stara superstacja czyli kanał newsowy Astro). Ciekawe czy to taki pstryczek w nos od Solorza :D
Ciekawy tylko jestem jak to się ma do Dworaka , który tam teraz reklamuje to wszystko twarzą, jak to się okaże jedno wielkie oszustwo to Prezes Krajewski pewnie zrobi z niego kozła ofiarnego.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASTRO 0,00% 0,09 2026-01-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.