Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  21,90 zł , zmiana od tamtej pory: -50,00%

Re: Nadal bez zmian

Zaczynam myśleć jak Ty. Jestem tu bardzo długo. Przeżyłem ten cały spadek. Była cisza, zarząd w döpie to mial. Zaczyna sie wielka gra o chociazby slawe na rynku, zarząd milczy, kurs znowu w dół. Pewnie teraz będzie się staczał bo nagle popytu na spolke nie ma... Brali po 22 po pare k, a teraz po wielkim hype, milionach wyswietlen cisza.
Wcale bym się nie zdziwil jakby to ktos zarządu sie bawił i wyciągał kase od malych.
I co teraz znowu bez obrotu wrocimy na 17 i znowu przerwa do swiat lub premiery.
Juz nawet wątpię ze raport coś da. Nie daj Boze bedzie ujemny...
Duzi muszą coś wiedzieć dlatego tu nie wchodza. Spolka ktora tworzy takie rzeczy, współpracuje z najwiekszymi jest olewana przez ludzi. Spolka, ktora klamie nawet o mniejszych wspolpracach potrafi lepiej sobie radzic.
@Fanpli. Skoro jestes z nimi zawsze na walnym to opdowiedz mi prosze co ostatnio powiedzieli o relacjach inwestorskich? Za kazdym razem meczyles to na konferencjach, co tym razem odpowiedzieli. Zebym mial czas i trochę mniejsza drogę do pokonania to chetnie sam bym ich popytal o pare rzeczy...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE 0,00% 10,95 2025-10-20 16:48:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.