nowy, a jakich ty informacji oczekujesz?!
wszystko jest albo w raportach, albo było już powiedziane na telekonferencjach, albo też jest na walnych...
szkoda troszkę tych telekonferencji, ale za to raporty są tak szczegółowe, że wszystko zawierają
gamrot, który odpowiadał za relacje z inwestorami już odszedł, są nowi ludzie, dajmy czas im, aby się wykazali
ja szczegółowo zamieściłem relację z walnego w odp temacie, wystarczy poszukać....
kiedyś zadano mi takie pytanie, czy wolę aby zarząd z dużą empatią i czasem dla inwestorów, czy taki, który wykaże się dobrymi wynikami?
oczywiście mnie pasuje to drugie, choć ideałem byłoby i to i to
a, więc pierwsze efekty już się pojawiły, zysk netto, a można oczekiwać więcej, bo drugi kwartał z reguły bywa najlepszy dla tej spółki!
hehehe i nie rozśmieszaj mnie z tym 1000 osób na walnym, od lat uczestniczę prawie w każdym i z 40 mln kraju to, z drobnych pojawiam się...ja, mój kolega i ...długo by szukać kogoś jeszcze
troszkę ubolewam, że informują komunikatami tylko o tych zleceniach w okolicy 5% sprzedaży za rok ubiegły, bo tych mniejszych jest cała fura, ale próg mogliby obniżyć np o połowę!
ps> w wizerunek i wiarygodność buduje się za pomocą wyników finansowych i mam nadzieje, że skończona restrukturyzacja pokaże prawdziwe możliwości tej ciekawej spółki...