O czym wy mówicie ? Czy wiecie jak InPost schodził z giełdy co się potem stało i cała tą historię . Jaka prokuratura jakie niegodne zachowanie , działa w ramach prawa resztę to domysły. Wracając do inpostu .... I co się takiego z właścicielem stało ? Cały czas jest szanowany podziwiany i sami widzicie ostatnio to nawet doradzał będzie jak deregulować gospodarkę . Samo państwo potrafi wyciskać delistingowac po niegodziwej cenie przykładem jest caly zakup energii przez Orlen od skarbu państwa i to wszystko co się działa dalej , dopiero w sądzie coś wskórali drobni. Więc szkoda po prostu gadania o zasadach. Zasady trzeba znać i np ja nie wchodzę w spółkę z żadnym polskim Januszem biznesu bo jestem na przegranej pozycji , mam świadomość co można mi zrobić zgodnie z prawem i po prostu mówię nie nawet jak jest tanie jak barszcz . Tutaj jestem pod wezwanie bo to tylko krótka chwila kiedy ja mam przewagę nad nim i to teraz on zabiega o moje akcje . Jak wezwanie się skończy to wychodzę bo patrz wyżej nie wchodzę w spółkę z takimi i koniec . Pierwsze co należy brać pod uwagę to akcjonariat .