Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Może nie wszystko stracone.

Co za radość dla mnie - najwiecej zarobiony bomifanatyk wylazł z nory i próbuje mi poślini8c sznurówki8...;-D
Piszesz o swoich mrzonkach, jak zwykle, by sie czymś pocieszyć...

Mozesz fantazjować dalej...;-D

A nie wiesz, co frajer takie teksty pisał:

Autor | kracy [89.73.84.*] 2012-01-23 17:36

Pierwsza sesja tego tygodnia nie przyniosła nam żadnych rozstrzygnięć.Gdy spojrzymy na wykres to możemy stwierdzić,że na razie tkwimy w średnioterminowym trendzie bocznym i czekamy na impuls który mógłby ten stan zmienić.Obrót jaki dzisiaj mieliśmy na bomi,był rekordowo wysoki.Potwierdza on fakt,że dokonują się znaczne zmiany w akcjonariacie.A to z kolei daje nadzieje na udany atak na górną granicę trendu bocznego.Sam już nie mogę się doczekać jak przekroczymy najpierw 3 a potem 4zł. To będzie coś pięknego.Ale niewątpliwie bezcenną chwilą będzie zobaczyć minę Rankora .Ciekawe co wtedy będzie nam pisał ?.....Pewnie będzie wytykać nam błędy ortograficzne.Bo tylko to mu pozostanie.

Kracvopajacu wiecznie zarobiony na bomi... ;-D
Wiedziałem, ze wyjdziesz z nory ;-D
Próbujesz mi poslinić sznurówki?...;-D
Na razie to ja ciebie ze śmiechem rozliczam za twą nieudolność, nieporadność i partactwo giełdowe...
bomikracopajacu - rozlicz sie ze swego rajdu mikołaja i defektu stycznia ;-D

A o twoim geniuszu giełdowym najlepiej swiadzą twoje mega bomistraty i posty, z których wciąż mam uciechę...;-D
Pobierałeś nauki u rankora, ale niczego nie nauczyłeś się... ;-D
Poczytaj, co pisałeś, giełdowy bomirekinie od siedmiu bolesci... ;-D
Jak wypłakiwales się na rankora i jak błagałes o rady...;-D
I jak potem udawałeś eksperta, z którego prognoz nic nie spełniało się.

Autor | kracy [89.79.67.*] 2012-06-08 20:33
A ja dwa dni temu sprzedawałem po 0,88 a dzisiaj już jest 1zł....
A co jeśli okaże się ,że sprzedałem na samym dołku trendu spadkowego ?
Czy wtedy ten co tak nieustannie namawiał do sprzedaży i straszył upadłością będzie miał jakieś wyrzuty sumienia ?....

Autor | kracy [89.73.84.*] 2012-01-23 17:36
Sam już nie mogę się doczekać jak przekroczymy najpierw 3 a potem 4zł. To będzie coś pięknego.Ale niewątpliwie bezcenną chwilą będzie zobaczyć minę Rankora .Ciekawe co wtedy będzie nam pisał ?.....Pewnie będzie wytykać nam błędy ortograficzne.Bo tylko to mu pozostanie.

Autor | kracy [89.79.67.*] 2012-06-09 09:34
A ja oddałem swoje akcje praktycznie na samym dołku.
Bo pisali ,że będzie tu 70gr a może i nawet bankructwo.
Czuję się oszukany.

Autor | kracy [89.79.67.*] 2012-06-08 20:46
Co z tego że Bomi ruszyło jak ja już nie mam akcji.
Sprzedałem po 0,88 bo straszyli że będzie taniej i pisali ,że będzie upadłość.

Autor | kracy [89.73.84.*] 2012-03-09 21:42
Kracy do Rankorka
Na wstępie chciałbym definitywnie odrzucić Twoje prognozy dotyczące bomi....
- bankructwo bomi
- zrównanie kursu bomi z borkiem
- budowanie szerokiej bazy na poziomie 1,50
Te trzy rzeczy są kompletną bzdurą i nigdy nie będą miały miejsca.

Jak wiemy,mamy od czterech tygodni nowego prezesa który zapowiedział gruntowne zmiany i porządki w grupie.A wiadomo przecież,że nie uda mu się tego dokonać z dnia na dzień. Tutaj restrukturyzacja wymaga wiele czasu i jeśli się ona uda (a wieżę że tak) to dopiero za rok zobaczymy pierwsze efekty.Dlatego nie należy patrzeć na bomi z perspektywy minut czy nawet najbliższych dni.Bo niema to najmniejszego sensu.A takie wypisywanie swoich teorii dwadzieścia cztery razy na dobę, jest po prostu śmieszne.
Jakie są moje przewidywania ?....Oto one:
-sprzedaży Rabatu nie będzie bo samo bomi zostałoby z nierentowną siecią delikatesów.
-po wynikach za rok 2011 nie będzie znaczącej przeceny kursu
-kurs buduje bazę na obecnych poziomach pod przyszłe wybicie(do końca roku)
- pierwszy kwartał 2013r zmiana długoterminowego trendu na wzrostowy

Autor | kracy [89.78.61.*] 2012-07-09 18:46
Jedynym zwycięzcą jest tutaj Rankor2
Reszta niestety poległa......ale któż by się spodziewał tak czarnego scenariusza.

Bomikracopajacu, uciecha z ciebie niemiennie bezcenna.. ;-D
A ty nie masz ani wiedzy o bomi, ani o AF i AT, ani już kasy wtopionej w bomi.
Ale pewnie jeszcze sporo wtopiłes w PP...?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.