Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,20 zł , zmiana od tamtej pory: 34,67%

Re: Moje dwa posty usunięte bo....

Vklf, masz bez wątpienia dużo racji, ale nas interesuje w tym przypadku BRAS i jego nieudolność, bądź inny czynnik, który spowodował takie a nie inne działania Spółki. Brak raportu rocznego to albo celowe działanie, albo trup w szafie i nikt nie chce się pod tym podpisać. Ja śledząc ich działania , gdzie z mojego prywatnego śledztwa wynika, że to RDOŚ szukał kontaktu z Krzyżanowskim, szybszego kontaktu właśnie telefonicznego (o czym pisałem wcześniej), by ten uzupełnił braki. Gdybym to ja starał się o taką inwestycję to wydzwanialbym co godzinę do nich i ich poganiał mając porządek w papierach a nie zostawił niekompletne pismo, bez możliwości szybkiego kontaktu..Uważam, że śmierdzi tu bardzo mocno. Usunięto moje dwa posty, w których zapytałem o faktyczną sytuację, nikomu przy tym nie ubliżając. Obym się mylił, ale źle to widzę.
Z drugiej strony nikt nie zrobił żadnej podbitki, by wywalić trochę akcji l, nikt tego nie skupował. Jakiś marazm. Po co wchodził fundusz, czy faktycznie zapłacił gotówką, czy to tylko papier coś przyjął. Fundusz bez żadnych sukcesów oprócz dodruków akcji z PP, by mieć kasę dla Zarządów na słodkie i beztroskie życie. Obym się mylił ale to olewanie nas to nic dobrego.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BRAS -0,78% 0,25 2026-03-11 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.