Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: mnie intersuje ile długu zostało w DSS po odejściu KKSM?

Dnia 2014-09-04 o godz. 14:49 ~rudy_kondonspierdli napisał(a):
> Panie Matoł bardzo przykra sprawa ,ile musiał Pan stracić za rządów
> Po to się w głowie nie mieści.Czytam juz Pana od dłuższego to już na
> kilku forach wtopy musiały być naprawdę dla Pana bardzo bolesne jak
> też nie jestem święty bo mnie też załatwili miedzy innymi za
> prostytutkę narodową tam straciłem najwięcej kaski :(
WSPÓŁCZUJE CI ŻE TAK CIEBIE WYGOLILI - POWIEDZ KOGO NIE WYGOLILI A TYM TO DLA ZASADY TRZEBA PLUĆ W PYSK BO TO SĄ SZCZEGÓLNIE NIEBEZPIECZNI I BEZWZGLĘDNI Z OBLIZYWACZEM NACZELE heeee... heee... tyle ludzi przewieżli krakersi i spółka i są jak dotąd bezkarni , ten co choć złotka dmuchnoł uczciwie w ich mniemaniu to musisz mu też uczciwie po naszemu czyli dołożyć według lat bo pieniędzy tu chyba już nie odbijesz może jak odasz im te makulature po 0,01 to wtedy będzie winda heeee.. heeee..

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DSS 100,00% 0,04 2015-09-10 15:22:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.